Gmail zakelijk

Gmail is een handig mailprogramma om zakelijk binnen je bedrijf te gebruiken.

Alles via de cloud

Met Gmail kun je overal ter wereld e-mails ontvangen en versturen. Je hebt hier alleen een laptop, smartphone of tablet met internetverbinding voor nodig. Alle bestanden en e-mails worden op de server geplaatst waardoor je overal toegang kunt krijgen tot je informatie. Hierdoor kun je bijvoorbeeld als je onderweg bent naar een afspraak, nog even de mails op je iPhone doorlopen om alle belangrijke informatie over de afspraak door te nemen.

E-mailadres met eigen domeinnaam

Google biedt bedrijven de optie om Gmail te gebruiken met een eigen domeinnaam. Denk hierbij aan het e-mailadres: erik@mijnbedrijf.nl. Door deze e-mailadressen binnen je bedrijf te gebruiken kunnen werknemers overzichtelijker werken met hun eigen e-mailadres en komt een bedrijf voor de buitenwereld zakelijker en professioneler over.

Er zitten wel kosten verbonden aan het e-mailadres met eigen domeinnaam. Maar je krijgt als betalende klant bij Google eigen opslagruimte waardoor je ook gemakkelijk gebruik kunt maken van de andere diensten en producten bij Google. Denk hierbij aan Google Drive, Docs, Presentations, Spreadsheet en Google Plus.

Door het gebruik van de bovenstaande diensten van Google, kunnen bedrijven heel veel van hun werkzaamheden online en in de cloud uitvoeren. Dit is een nieuwe en efficiëntere manier van werken.

Gmail zakelijk gebruiken

Ben je geïnteresseerd om Gmail zakelijk te gaan gebruiken? Neem dan een kijkje op de website van Google. Hier staat meer uitleg over het gebruik van Gmail binnen je bedrijf.

> Gmail zakelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *