Gmail verwijderen

Je kunt alle producten van Google, waar Gmail ook ondervalt, los verwijderen binnen je Google-account. Als je bijvoorbeeld geen gebruik meer maakt van je Gmail, kun je het product ‘Gmail’ loskoppelen en verwijderen van je Google-account.

Heb je een ander e-mailadres? Of misschien wil je niet meer gebruikmaken van een van de diensten van Google? Dan kun je jouw Gmail verwijderen. Als je jouw Gmail hebt verwijderd kun je niet meer inloggen en worden alle gegevens (waaronder mails en andere informatie) verwijderd. Hou hier dus rekening mee als je Gmail gaat verwijderen.

Gmail verwijderen in 3 stappen

Volg de onderstaande instructies op om Gmail te verwijderen.

gmail-verwijderen-11. Inloggen op Google-account
Log in met je Google-account waar jouw Gmail-account aan gekoppeld zit. Klik vervolgens in de bovenhoek van de pagina, op het plaatje/avatar van jouw Google-account. Klik in het menu dat ontstaat op de optie ‘Account‘.

gmail-verwijderen-2

 

2. Gegevenstools
Je komt nu op een pagina waar je jouw Google-account kunt beheren. Klik in het menu op ‘Gegevenstools’. Klik vervolgens op ‘Producten verwijderen‘.

3. Gmail verwijderen
Op deze pagina kun je alle producten van Google die je gebruikt een voor een verwijderen. Selecteer Gmail en klik op de knop ‘Gmail definitief verwijderen‘.

Gmail verwijderd

Je hebt je Gmail nu succesvol verwijderd. Je kunt geen gebruik meer maken van de dienst Gmail en je kunt ook geen mail meer ontvangen op je Gmail-adres.

4 gedachten over “Gmail verwijderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *