Gmail app

gmail-app-iphoneNaast de normale browserversie van Gmail, heeft Google ook aparte applicaties voor Gmail ontwikkeld: de Gmail App. Deze applicaties  kun je downloaden op je smartphone of tablet. Dit is erg handig als je vaak onderweg bent en snel wilt mailen.

Gmail is een erg handig mailprogramma. Maar wat nou als je op Gmail wilt inloggen met je smartphone of tablet? Dan moet je eerst op internet, zoeken naar Gmail, inloggen op je Gmail-account en mailberichten inladen. Dit kan veel sneller met de nieuwe Gmail app! Gmail heeft recentelijk een applicatie gelanceerd van het mailprogramma Gmail, hiermee kan je binnen enkele klikken je postvak bezoeken en mails bekijken en versturen.

Gmail app iPhone

Google heeft een aparte applicatie voor iOS ontwikkeld. Zodat de Gmail app ook beschikbaar is voor iPods, iPhones en iPads. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk gebruikmaken van Gmail op je iPod, iPhone of iPad! Snel nog even een mail versturen terwijl je in de trein zit of een mailtje lezen voor een meeting – het kan nu met de handige Gmail app voor de iPhone.

Wil je de Gmail app voor je iPod, iPhone of iPad downloaden? Klik dan op de onderstaande button. Je hebt voor het downloaden van deze app wel een App store account nodig.

[su_button url=”https://itunes.apple.com/nl/app/gmail-van-google/id422689480?mt=8″ style=”flat” background=”#4a8bf5″ size=”5″]Download voor iOs[/su_button]

Gmail app Android

Naast de iOS versie van de Gmail app, heeft Google ook een Gmail app ontwikkeld voor android. Hierdoor kunnen Gmail gebruikers die een android smartphone of tablet hebben gemakkelijk en snel gebruikmaken van de maildienst. Hierdoor hoeven ze niet eerst op internet om in te loggen op Gmail. Ze hoeven met de Gmail app alleen maar de applicatie van Gmail te openen en ze kunnen al mailtjes bekijken en versturen.

Wil je de Gmail app installeren op je Android smartphone of tablet? Klik dan op de onderstaande button. Om de Android versie van de Gmail app te kunnen installeren heb je wel een account nodig voor de Play Store van Android.

[su_button url=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gm&hl=nl” style=”flat” background=”#4a8bf5″ size=”5″]Download voor Android [/su_button]

 

4 gedachten over “Gmail app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *