Stel je vraag

Loop je tijdens het inloggen op Gmail tegen problemen aan? Of heeft u een vraag over het inloggen op Gmail? Stel je vraag. We zullen z.s.m. op de vraag reageren.

Alle berichten die op deze pagina worden geplaatst blijven zichtbaar voor alle bezoekers. Hierdoor kunnen andere bezoekers met hetzelfde probleem direct worden geholpen!
Het inloggen op een Gmail account is niet altijd even makkelijk blijkt uit onze ervaring. We proberen met onze website en vraag pagina iedereen snel weer op weg te helpen met hun gmail account.

login gmail

login gmail

 

23 gedachten over “Stel je vraag

  1. Henri Reichardt

   Ik kan niet op de gmail pagina komen een op mijn iphone vraagt Kontoaktion erfordlich en Anmeldefehler bei XXXX.com (e-mailadres verwijderd) heb zelfs paar keer wachtwoord verandert blijft niet plezant.

   Reageren
 1. Chantal

  Ben alles aan het overzetten van mijn oude laptop naar nieuwe laptop… gebruikte altijd een link op mijn oude laptop om in te loggen op mijn gmail.account. Wist daardoor niet meer met welk wachtwoord ik het account heb aangemaakt. Heb opnieuw een wachtwoord ingesteld via mijn gewone email-adres (wat ik ook voor deze reactie heb gebruikt), maar als ik mijn gmail-account invul krijg ik nu telkens de melding dat die al door iemand anders in gebruik is???
  Ik kan nu dus niet meer bij mijn gmail account wat ik gebruik voor een sponsoraktie…. ???

  Reageren
  1. Chantal

   Heb het inmiddels zelf op kunnen lossen 🙂 Opnieuw mijn wachtwoord gewijzigd maar dan niet via mijn email adres maar via de naam van het gmail account

   Reageren
 2. thea

  Ik wilde mijn gmail openen, voerde mijn wachtwoord in maar kreeg de melding dat het niet klopte. na een paar keer herhalen wilde ik uiteindelijk mijn wachtwoord wijzigen, vulde een nieuw ww in, moest het nog eens herhalen om te verifiëren, maar toen stonden er in het bovenste vakje meer stipjes dan ik ingetypt had dus kreeg voortdurend de melding: wachtwoorden komen niet overeen. Dit gebeurde diverse keren.
  Na een paar keer overnieuw en steeds een nieuw ww te hebben verzonnen ;( , had ik eindelijk onder en boven evenveel stipjes, Maar ook toen weer de melding dat de wachtwoorden niet overeen kwamen.
  Ik weet echt niet wat er aan de hand is en heb dit graag opgelost.

  met vr. gr.
  Thea

  Reageren
  1. w van leth

   Ik heb een gmail account maar hij wilte wachtwoord niet pakken ben ik gehackt.en hoe kan ik dat zien of herstelden met me mobiele telefoonnummer

   Met vriendelijke groet wilma

   Reageren
 3. Ad Oors

  Hallo,
  Ik heb sinds een week een nieuwe laptop daar staat nu alles op inclusief Gmail.
  Dus nu heb ik mijn oude over en die gaat naar mijn nichtje toe.
  Ik heb alle info naar de nieuwe overgezet maar nu blijft op de oude laptop ook mijn Gmail staan .
  Nu wil ik niet dat zij mijn Gmail gaat gebruiken op de oude ,hoe kan ik dat voorkomen?

  mvg Ad

  Reageren
 4. Bel

  Hoe kan ik weer aan mijn e-mail password komen die hebt ik kwijdt geraak
  En ik wil mij aude account weer gebruiken van mij Facebook wat I
  Moet ik nu doen?

  Reageren
 5. Minke van der Meulen

  Hallo
  Bij mijn scheiding zijn gegeven over mijn wachtwoord, gebruikersnaam en de antwoorden op herstelvragen verloren gegaan. Het is nu niet mogelijk om mijn email op de mobiel te zetten. Hoe is dit op te lossen?

  Reageren
 6. admin Bericht auteur

  Ik probeer iedereen persoonlijk hulp te bieden, zorg dus dat je het juiste e-mail adres doorgeeft. Ik geef gratis gmail hulp

  Reageren
 7. Tineke

  Mijn man kan niet meer inloggen op Gmail heeft door hartstilstand geheugenverlies en weet niet meer wat wachtwoord is en welke naam er ingevoerd is of vervangende emailadres .ook telefoonnummer doet het niet meer van hem.
  Wat kan hij nu nog doen?

  Reageren
 8. Ritchy

  Ik kan niet niet meer inloggen op gmail-account.

  Na doorlopen van verschillende stappen krijg ik melding:

  Hartelijk dank voor het verifiëren van uw e-mailadres

  Google kan niet bevestigen dat ********@gmail.com van u is.

  Hoe kan ik nu password resetten?

  Reageren
 9. Fanja

  Hoi allemaal… mijn vriend is zijn wachtwoord kwijt van zijn Facebook en Gmail! Nu kunnen we dus niet meer op Facebook komen. We hebben het al geprobeerd om met de code te proberen maar dan zegt Google dat ie zijn google account niet kan vinden. Hoe moeten we dit nu oplossen ??

  Groetjes Fanja

  Reageren
 10. bosmans

  Beste, heb namelijk vroeger al een Gmailadres aangemaakt maar ben het ondertussen vergeten, kan ik ergens achterhalen wat toen mijn adres was.
  Mvg
  jan

  Reageren
 11. F.Th.J. Hamilton

  Heb een KPN Account. Voor zo nodig ook een G.mail account. Krijg nu alleen al mijn berichten via G.Mail op mijn mobiel.. Wil voor alles alleen mijn KPN mail gebruiken. Op mijn KPN krijg ik nu slecht een enkel bericht maar vooral SPAM. Hoe kan ik dat in orde brengen.

  Reageren
 12. De Wit

  Beste,

  Heb destijds een mailadres: [aangepast]@gmail.com aangemaakt.
  Omdat ik niet meer in ’t bestuur ben heb ik dit adres verwijderd.
  Hoe kan een ander bestuurslid dit mailadres opnieuw aanmaken? De naam: kvlv.kuringen is na 2 maanden niet vrijgegeven.
  Heb geprobeerd of ik zelf nog kan inloggen, ook dat gaat niet.

  Graag je reactie
  Lutgarde

  *Aangepast om privacyredenen*

  Reageren
 13. Lesley

  Ik ben mijn wachtwoord vergeten omdat ik overal automatische inlog. Bij het opnieuw aanmelden gaat dit dus mis. Nu kan ik een code naar mijn herstel email laten sturen alleen bestaat deze niet meer. Ik heb nooit mijn mobiele nummer genoteerd dus ook die kan ik niet gebruiken. Als ik het adres of het nummer wil aanpassen in de gegevens (omdat ik via de telefoon automatisch nog inlog) moet ik eerst mijn wachtwoord invoeren die ik dus niet meer weet.
  Is er een andere manier hoe ik mij wachtwoord kan herstellen?
  Ik hoop dat iemand mij kan helpen

  Vriendelijke groet,
  Les

  Reageren
 14. Gregory

  Ik ben mijn wachtwoord vergeten alles gedaan wat google vraagt en nu kunnen ze niet zeggen of het wel mijn Gmail adres is?

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *